Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@17:54:31 GMT

چرا واریزی‌های فروش سهام عدالت خرد است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۹۱۷۸۷

چرا واریزی‌های فروش سهام عدالت خرد است؟

خبرگزاری آریا - دبیرکل‌کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار اظهار داشت: روش جدید که برای توزیع پول حاصل از فروش سهام عدالت به اجرا می‌رسد به این نحو است که مشتری که زودتر برای فروش درخواست داده، زودتر هم پول آن را دریافت می‌کند. بنابراین از این پس ارقامی که مشتریان سهام عدالت بابت فروش سهام خود دریافت می‌کنند، بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا ، روح‌الله میرصانعی درباره دلایل واریز خرد پول حاصل از فروش سهام عدالت به حساب مشمولان اظهار داشت:‌ سهام عدالت در زمان فروش تجمیع می‌شود برای مثال 100 مشتری در یک روز به کارگزاری سفارش فروش 1000 سهم را می‌دهند بنابراین درخواست فروش 100 هزار سهم تجمیع و سفارش ارسال و برای فروش 100 هزار سهم اقدام می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط بازار ممکن است تمام این سفارش، مورد معامله قرار نگیرد و در یک روز کاری فقط 10 هزار از این میزان سهام به فروش برسد. حال اینکه درآمد حاصل از فروش آن باید به کدام یک از مشمولان سهام عدالت که درخواست فروش آن را داده بودند، برسد؟
دبیرکل‌کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار تاکید کرد: روشی که قبلا شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اجرا می کرد، روش میانگین بود و این مقدار بین تمام سفارش دهندگان فروش سهام عدالت تقسیم می‌شد بنابراین تا تمام سفارش به فروش رود، رقم بسیار جزیی به هر فرد می‌رسید.
میرصانعی افزود: اما در حال حاضر این روش تغییر کرده‌است، روش جدید که برای توزیع پول حاصل از فروش سهام عدالت به اجرا می‌رسد به این نحو است که مشتری که زودتر برای فروش درخواست داده، زودتر هم پول آن را دریافت می‌کند. بنابراین از این پس ارقامی که مشتریان سهام عدالت بابت فروش سهام خود دریافت می‌کنند، بیشتر خواهد بود.
وی درباره افرادی که اطلاعات درست از شماره شبا و شماره همراه ثبت کرده‌اند اما هنوز پولی بابت سفارش فروش دریافت نکرده‌اند، گفت: آنهایی که هر چند اطلاعات درست از اطلاعات هویتی خود ثبت کرده‌اند اما هنوز پولی بابت سفارش فروش برایشان واریز نشده به این دلیل است که با توجه به شرایط بازار سهام آنها هنوز به فروش نرفته است.
دبیرکل کارگزاران بورس اوراق بهادار تاکید کرد: دارندگان سهام عدالت دارای 6 سهم هستند و ممکن است در شرایط عدم روانی بازار سرمایه، روند فروش سهام آنها طولانی شود، تمام این باعث می‌شود سهامی زودتر به فروش برود؛ مشمول زودتر پول آن را دریافت و سهام دیگرش دیرتر به فروش برود و طبیعتا پول آن را هم دیرتر دریافت کند. در مجموع یک سهم نیست بنابراین ممکن است این ارقام خرد خرد دریافت کند.
وی درباره مدت زمان سفارش فروش تا اولین واریز اظهار داشت: روند درخواست فروش تا اولین واریزی به طور مستقیم به شرایط بازار بستگی دارد اما به طور کلی در شرایط روان بازار، مدت زمان درخواست فروش تا اولین واریز حدود 10 تا 15 روز کاری زمان می‌برد.
میرصانعی ادامه داد: فروشندگان سهام عدالت می‌توانند از سایت‌های کارگزاری‌ها گزارش کار را مشاهده کنند.
وی درباره انتشار اخباری مبنی بر اینکه برخی از کارگزاری‌ها به دلایلی از جمله گردش مالی بالاتر پول حاصل از فروش سهام عدالت را نزد خود نگه می‌دارند، تاکید کرد: کارگزاری وجه فروش سهام عدالت را نزد خود نگه نمی‌دارد، فقط یک کارگزاری از طیف کارگزاری‌های بانکی پول را نزد خود نگه داشت آن هم در مورد سفارشاتی که از طریق سیستم بانکی آمده بود.
اقتصادآنلاین نوشت : دبیرکل‌کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار درباره دلیل ماندگاری پول در نزد آن کارگزار گفت: سیستم بانکی سفارش را اخذ و به کارگزاری ارسال کرده بود و تمام بررسی‌ها از جمله تطابق شماره شبا با نام دارنده سهام انجام شده بود اما در زمان واریز وجه مشخص می‌شد که حساب شبا مسدود یا متوقف شده یا اطلاعات به روز نشده است. بنابراین امکان واریز وجود نداشت که البته این مشکلات هم تا حدود زیادی برطرف شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارگزاران بورس اوراق بهادار پول حاصل از فروش سهام عدالت درخواست فروش سفارش فروش پول آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بورس، نوید خالقی اظهار کرد: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تأسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگزاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوزهای فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تأسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیراً سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روزهای آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تأسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواستِ باز بلاتکلیف برای تأسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: هم اکنون در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تأسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیأت مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهادهای مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تأسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوزها را با مراجعه به سامانه نهادهای مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوزهای آنها اطمینان حاصل کنند.

کد خبر 6088951 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود